riena's FotoPage

By: Riena Amiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Jul-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
Kad Raya Special for 2009

cover
Salam Semua...

Puasa da dekat ni. Raya lak kan tiba... saya tau, skrg org jimat duit, wish hari raya tru emel ataupun sms dan mms. tapi jgn tak tau, kad raya masih org gunakan utk wish hari raya. so kat sini saya ada offer kad raya special utk korg semua... sudi2 lah menjenguk dan menengok ye...


Thursday, 28-May-2009 05:17 Email | Share | | Bookmark
KHALIF DAH SETAHUN !!!

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 6-Nov-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 8-Oct-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
RAYA TIME!!!

 
 
 
View all 5 photos...
Tahun nie, 1st time kami beraya bertiga. Aku, bie & Khalif. Pengalaman baru & amat berbeza dari sebelum2 nie. Keperluan Khalif jadi keutamaan aku & bie..


Monday, 8-Sep-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
KHALIF....after 5 months

Pergh..lambat lagi ke nak bley buke ni mama...
Apa dia tulis nie..tak faham pun...
Lychee...Orange...hmm...
View all 25 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net